tirsdag 26. mai 2009

Naboen graver i hagen om natta.. hvorfor det?

Altså, vi har en nabo som slumper å grave i hagen om natta. Lommelykter, spader og noen kompiser. De er stille da. Flinke til å ta hensyn sånn sett, men lydene fra spadene høres jo. Stakkars, litt vanskelig å dempe gravelyder liksom.

Men jeg skal innrømme at jeg synes det er litt underlig å spa i hagen på natta. Det kan jo hende at de ikke har tid på dagtid. Da er det jo naturlig å ta det på natta. Litt mindre komfortabelt vil jeg si, da det blir litt tuvlete med lykt og spade samtidig. Dessuten er det vel noe kaldere på natta. Trøtt er man også.

Naboen til naboen synes også at dette er litt rart, og vil gjerne titte litt på dem for å finne ut av hvorfor de velger å spa på natta. Det ser litt teit ut å stå i vinduet å glane ut midt på natta. Da vil jo naboen synes at naboen til naboen er litt vel nysgjerrige. Også lurer de sikkert på hvorfor de ikke sover i stedet for å stå der og glane. Dette fører til at det kreves litt planlegging for naboen til naboen. De må sørge for at det ikke er lys i det rommet de står og titter på naboen ut av vinduet. De må stå med litt knekk i knærne så bare nesa stikker over vinduskarmen. Er man blond kan det være lurt å ta på seg en mørk lue. Ellers vil de jo synes veldig godt.

Når da naboen til naboen fikk inntatt posisjon under kamuflasje, fant de ikke ut mer enn at de gravde med spade og brukte lommelykt.

Neste steg blir da å se etter tegn dagen etter. Tegn etter nyplanting, grønnsakshage, blomstereng, epletrær. Egentlig føles også det litt spesiellt med tanke på at den hagen ser ut som en artig liten hage som ingen vet at de eier. Det jeg sier her nå da, er at det finnes ikke tegn til stell i hagen når solen stiger og lysner opp gravestedet.

Kanskje de har problemer med kloakken og velger å tømme bøttene i et hull i hagen de graver på natta. Det er sikkert litt flaut å vise folk at de har kloakkproblemer, og da er det jo naturlig å gjøre det på natta.

Eller graver de etter en skjult skatt? Da burde jo en annen en kledd seg i kamo-utstyr og lete litt også. Men jeg har ikke sett noe kart. Ikke har jeg sett regnbuen ende der heller.

Hva er det de da holder på med? Det må ihvertfall være lysskye bedrifter. Garantert.. Hadde det ikke vært det hadde de jo gravd når det var lyst.

Det er jo egentlig bare å gå opp og spørre hvorfor de graver om natta. Det er jo en ærlig sak å spørre om det. Men jeg har kanskje ikke noe med det? Selv om jeg synes det er underlig, og naboen til naboen synes det er underlig, kan det jo hende at dette er en helt naturlig ting å gjøre for dem. Vi spør jo ikke den andre naboen, altså ikke naboen til naboen, men naboen til naboen på den andre siden, hvorfor de klipper plenen kl 2100 17. mai. Selv om jeg synes at det er litt merkelig.

Jaja, vi er forskjellige, og takk og pris for det!

I forhold til været 17. mai, ble det helt suverent!! Tror faktisk det var ekstra mye ståling i dag også.. ble solbrent!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar