onsdag 10. juni 2009

Hormonella er i slaget!

Nå har vi det heftig innen for vegga her.. hoi hoi hoi!!! 10 åringen skal begynne på ny skole til høsten, hele klassen skal det. For å gjøre overgangen så smooth som mulig, bruker skolen litt tid på at ungene skal bli kjent med elevene på den andre skolen nå før sommerferien. Dette har ført til en særdeles stor interesse for G U T T E R !!! Spennende tider.

Hormonella bruker, som de fleste andre i klassen og den nye klassen, Nettby. Nå fyker det spørsmål over kabelnettet om å være kjærester her og der. Hun får røde kinn og glitrende øyne. Slike hormoner gjør henne enda vakrere... huff og huff.. Og enda sintere!

angrygirl


Men hvordan skal Hormonella takle dette da? Det vet hun ikke helt selv. Det er litt flaut. De tør ikke snakke med disse guttene. De gjemmer seg. Hvisker, kniser og fniser.

Hun stakk ut i ettermiddag for å møte en av disse gutta. Det var selvfølgelig ikke uten en venninne. Alene er flaut. Da gjennomskuet jeg en aldri så liten løgn. "Neeeiii.. vi skal møte han ved lekeapparatet..." "Jaha.. hvilket??" "Ehh... lekeapparatet vel..." " Ok? ved barnehagen..." "JA!" ( dette svaret kom litt for fort..) "Men si i fra hvis dere drar opp på skolen da.." "Det er der vi skal møte han.. hehehe" Så ble det en samtale om ærlighet.. for døve ører... FOR da var Hormonella opptatt med å sminke seg, ordne håret, kule klær og parfyme. Nevnte jeg at hun er 10 år??!!?

loveheartsmixed

Jeg så for meg en ikke veldig hyggelig kveld. Når Hormonella har hatt mange inntrykk og opplevelser, blir hun skikkelig muggen. Mest sannsynlig fordi hun ikke klarer å fordøye alt dette og må ha ro til å tenke. Alt jeg sier da er kun irriterende og forstyrrende. Hormonella blir rappkjefta, frekk, udregelig og må tilbringe litt tid på rommet i fullt sinne.

Hormonella var rimelig forutsigbar i kveld ja.. Det ble rett i seng.. uten nattakos... med Teddy.. Det er her hennes indre konflikter er i opprør vil jeg tro. For to dager siden satt hun oppe på rommet sitt og lekte med
bratz

Så skal hun neste dag være "stor" og fly etter gutta. Leke er ikke kult da. Men så har hun plutselig lyst til å leke.. så blir alt kaos igjen. Og hvem går det ut over?!!!? MOI !!!

Hormonella har et par guttevenner fra klassen. Men de er ikke så interessante, for de tør nemlig ikke å spørre. Det betyr at de ikke tør å spørre om å være sammen. Det er det hun sier. Mor, altså meg, er veldig nøye på å ikke erte med kjærestetema når de er her. Hoi hoi, da hadde det blitt månelyst. Dessuten er det jo hyggelig at hun har kamerater hun fortsatt kan leke med.

Kjære vene..... dette har akkurat begynt!!




Tror jeg vil trenge laaaaange husmorferier når Hormonella blir 14!!



Litt humor på slutta.. enjoy!!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar